O meni

Dobro došli na stranice Igram se i učim!

Ove stranice nastale su 2010. g. sasvim slučajno. U želji da naučim nešto što se razlikuje od svega što sam do sada radila i u što ću krenuti kao apsolutni početnik završila sam na tečaju izrade web stranica. Kako bi pokazala što sam naučila trebala sam osmisliti i napraviti web središte. A, o čemu drugom nego o onome čime se doista bavim i što je moj poziv.

Sadržaji prikazani na ovim stranicama dio su mog identiteta ali i zahvala svima onima koji su utjecali na mene i moj rad. Mojoj teti koja je 40 godina radila kao defektolog, kolegicama koje su nesebično podijelile svoje znanje sa mnom, svim divnim roditeljima i naravno djeci s kojom radim, igram se i učim.

Hvala!
Ukratko o meni

ja 

Rođena sam i živim u Karlovcu. Supruga sam i majka dvoje djece. Po zanimanju sam profesor defektolog. Imam preko 20 godina radnog iskustva. Radim u Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac. Razrednica sam 2. razreda osnovne škole koji radi po posebnom programu uz individualizirani pristup. Na inicijativu Udruge za Down sindrom Karlovačke županije za svoj rad  sam 2012.g. dobila javno priznanje "Plaketu grada Karlovca" .

Pinterest

Follow Me on Pinterest
Creative Commons License
Igram se i učim by Dubravka Kocanjer is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Based on a work at http://igramseiucim.com/